tirsdag den 21. juni 2011

Fridag....

Har fri i dag, og syntes faktisk jeg fortjener det rigtig meget, og har ikke været herinde og skrive det sidste par dage.
 I søndags var jeg ude og stå på loppemarked, og det regnede, så jeg, på med  regntøjet, så det endte med jeg stod og pakkede alle mine ting ned i solskind iført regntøj og det var varmt, som en kunde sage han ville have en ting billiger, fordi det var vådt, men da jeg fortalte ham, at jeg syntes faktisk det skulle være dyre, for det var faktisk ny vasket. kunne han ikke lade være med at grine og købte varen alligevel.
I går var det kursusdag. Salgskursus, ja det er jo rat at komme lidt væk og møde nogle andre kollegaer, og man kan vel altid lære noget nyt, selvom jeg nok syntes det var lidt tamt. Men vi fik det dejligste mad, til morgenmad fik vi serveret noget vandmelon, og jeg er jo helt vil med det, men min pli siger kun 1 stykke, men det smagte bare så godt, så på vejen hjem måtte jeg lige et tur forbi købmanden og købe vandmelon, og har spist lidt af den her til morgen.

2 kommentarer:

  1. Mmm.. vandmelon! :)
    Sælge, det kan du altså! Lyder som om du havde en god søndag, trods det triste vejr. Håber du har nydt fridagen.. Vi går ferien i møde på fredag. Kh. MetteSofie

    SvarSlet
  2. Hej MetteSofie
    Jeg har lige læst din blok, og ihh hvor er jeg bare glad på dine vejne.
    Håber i får en dejlig ferie, skal i på loppejagt eller rigtig ferie?
    knus
    Louise

    SvarSlet

Sider