søndag den 17. juli 2011

Alleen hjemme

Min mand og en ven, havde fået nys om at en antikvitets butik oppe Fur skulle lukke, ja hvorfor så ikke bruge 4 timer på at køre derop og 4 timer på at køre hjem, så lang væk er det da heller ikke. Jeg tror nu at han hygger sig rigtig meget, og jeg glæder mig til at se hvad han kommer hjem med.  
Så jeg har været alleen hjemme hele dagen, havde faktisk lidt planlagt at jeg ville holde et lille loppemarked, men da regnen bare ikke ville stoppe, kunne jeg vel lige så godt holde en "fri" dag, så dagen er brugt på pceren, sove til middag, og da middags lurren var over skinne solen så ned til den lokale købmand på cykel, og en lille omvej på vejen hjem for at nyde lidt natur. Havde mit kamara med.
Go aften til alle.






Går dagens loppefund. B&G musselmalet tepot, Kgl. Else, Holmegaard vase, og Kæhler vase.

3 kommentarer:

  1. Hej søde. Det lyder som en dejlig dag.. Sådanne søndage burde vi have lidt oftere. Jeg glæder mig til at høre om mandens fund. Fine lopper i fandt igår :) Kh. MetteSofie

    SvarSlet
  2. Hej Mette Mange tak for din besked, Jeg sender dig lige et billede af fundet på Fur. husk nu du må ikke grine.... smnil.
    knus

    SvarSlet
  3. Hej Louise, hyggeligt at møde dig her på bloggen også:-)det var et rigtig fint loppemarked i holdt og de fine dåser jeg købte står så sødt i stuen.Det lyder spændende med din mands loppetur:-) Kh.Søs

    SvarSlet

Sider