tirsdag den 26. juli 2011

Er det mon starten ?

Helt ærligt, jeg spiser utroligt usundt, og ville så gerne spise sunder, men når sulten indhenter mig, bliver det bare til noget rigtig usund mad. Her til morgen har jeg lavet smoothies med jordbær, hindbær og banan, og det er 5 gang i denne mdr. Måske er det starten på bare at spise lidt sunder ? For det smager dejligt, så hvorfor ikke ? Jeg prøver, det er jo en livstil for mig, det ikke en slankekur, for jeg er ikke overvægtig (kunne godt tåle at tabe 5-6 kg, men ikke mere). for mig er det noget med sundhed at gøre, og følens af at have det godt i maven.


2 kommentarer:

  1. Det lyder da som en rigtig god start! Vi har også besluttet at vi skal være mere sunde(igen)det har knebet lidt her i sommer. Til aften fik vi en dejlig sund Minestronesuppe med masser af grøntsager, den kan godt anbefales:-) Knus

    SvarSlet
  2. Hej Mange tak for din besked, sommer burde jo være nem at vaære sund i med alle de lækre ting fra haven, men vi har lidt en svaghed for flødeis. det lyder rigtig lækkert med suppen. det må jeg prøve en dag.
    knus

    SvarSlet

Sider