mandag den 18. juli 2011

Kald mig bare nærig

Mit elskede gamle ur var løbet tør for batteri, Jeg tror ikke mit ur er meget vær, men jeg elsker det, enkelt og og lille, som passer min arm, og nu var det altså løbet tør for batteri 
 Jeg spurte den nærmeste urmager hvad han skulle ha for et batteri. 80 kr. nej f.... nej,  det må kunne gøres billiger, så på et kræmmermarkede købte jeg en pakke batterier til 10 kr. med 8 stk. i, også klaret jeg det da selv. Måske er kvaliteten ikke helt den sammen, men alligevel det er da ren tyveri af urmageren.



2 kommentarer:

  1. Nærrig vil jeg ikke kalde dig.. derimod en kvinde der bruger pengene med omtanke.
    I sidste uge da vi var i Roskilde, ville vi se Domkirken... men de ville have 60 kr/person, jeg blev har, for som jeg sagde: Jeg betaler jo kirkeskat, og vendte om og gik, også kan de ikke forstå at der ikke kommer flere i de Danske kirker.

    SvarSlet
  2. Hej Erna Mange tak for din besked, griner sjovt nok, det gjore min mand også sidste år da vi ville ind og se kirken, jeg syntes også det er noget pjat de skal ha penge for at se den. Vi er jo med til at betale til den, ellers må vi ha en kirkekort. og alle dem som ikke betaler kirkeskat skal betale for at se den.
    Klem
    Louise

    SvarSlet

Sider