søndag den 17. juli 2011

Samlermani

Jeg er en samler, måske en underlig en af slagsen, jeg samler på alt muligt, og det har jeg gjort altid. da jeg var barn, var det glasbilleder, brevpapir og servietter. Og jeg kan huske man bytte som med veninderne. og brugte timer på at sætte det fint i ringbind.
I dag er det noget helt andet der fanger mig, samler stadig på flere forskellige ting eks. kiksespande og kun de flotte af dem, helst dem fra Fyns glasværk. Men min helt store passion er gamle børnesko, jeg har ikke den store forstand på dem, andet end jeg kan ta stilling til om jeg syntes de er fine. Mange af dem er med skindsåler og mega hårde i det, det må ikke havde været godt for fødderne at gå i, men dengang viste man jo ikke alt det, man kan få i dag, så man var nok bare glad for det man fik, om de var lidt for små gik man jo heller ikke så meget op i. hmm kan jo godt forstå at mange havde problemer som voksne med knyster, og andre fod problemer.
Når jeg skal anskaffe mig, nye ting til mine samlinger handler, det ikke så meget om pris, det er mere måden, jeg får fat i den/det på.

Hvad samler du på ?



6 kommentarer:

  1. Sikke mange fine sko du har på hylderne :-)
    Jeg samler på brevpapir (og bruger det også flittigt) og garn og smil.
    Klem

    SvarSlet
  2. Hihi....nærmest alt...fine små sko, du har. Fyns Glasværk er også fint, jeg har en del.

    SvarSlet
  3. Fin samling af små sko!....hilsen Helle

    SvarSlet
  4. Ih, hvor er de altså fine.. En sød ting at samle på, søde. Og dejlige indlæg du tidligere har lavet her på bloggen fra haven osv. Jeg er ked af at jeg ikke får kommenteret til det hele i øjeblikket. Det bliver snart bedre ;) Ha en dejlig søndag og hils Lars. Knus

    SvarSlet
  5. Hvor er de flotte, sikke en samling. Hvad samler jeg selv på tja.. garn, men det får jeg jo brugt, stoffer de bliver også brugt, penge tja, de bruges på kreative ting. Så det eneste som jeg samler på som ikke forsvinder ud i verden, er mit gode humør og smil.

    SvarSlet
  6. Hej Alle sammen, mange tak for jeres kommentar.

    Til Kisser & Erna Nej smil kan man ikke få for mange af, og de fylder heller ikke så meget. Smil

    Knus

    SvarSlet

Sider