mandag den 4. juli 2011

Søndagens loppefund


De havde en kæmpe annonce i avisen, Fuglebjerg forsamlingshus holte loppemarkede, og aktion kl. 12. Jeg havde i ikke de store planer så jeg kunne vel god lige køre et smut forbi Fuglebjerg, og mande var alligevel ikke hjemme, så det passede fint. Jeg stod der 45 min. før åbningtid, så jeg var en af de første, og det bliver man jo nød til da der jo er mange om budet. Men jeg var en af de første der kom ind i forsamlingshuset da de åbner døren. og løber mod det gode bord, og øv der var bare ikke rigtig noget af værdi, jeg løber vidre over mod dåser og plast, men her er der heller ikke det store at komme efter. Og da jeg spørger en dame om hvor aktionen er, siger hun det er aflyst fordi der ingen vare af værdi har været.
Så den søndag blev det kun til en Lyngby vase, saltkar fra Aluminia, påfugl tallerken, fin grøn glasvase, og en cirkel kaffedåse. 


Resten af dagen forgik i haven, mit lille vandhul har fået blomster. Jeg syntes de er så fine at jeg lige vil dele dem med jer.




2 kommentarer:

  1. Hej søde Louise. Jeg har desværre ikke haft tid til at læse med på det sidste, men dejlige indlæg du har lavet. Håber I havde en dejlig Sankt Hans og at i nyder sommeren :) Og fine fund.. Lidt har jo også ret. Knus Mette

    SvarSlet
  2. Hej Mette
    Vi nyder rigtig sommeren, det er jo bare så dejlig at vi nu har huset, jeg elsker jo at nuller rundt i haven, og mit gamle drivhus.
    Vi må også snartse at få lavet en aften vi kan ses.

    knus
    Louise

    SvarSlet

Sider