mandag den 8. august 2011

Familie skovtur

En gang om året, er der dømt familien skovtur. Og helt ærligt jeg er ikke helt vild med koncept, der er altid 2 par der skal planelægge turen, og så er det at man ikke får af vide hvor vi skal hen eller hvad vi skal, vi har prøvet mange ting kano, gørlev legeland, og Møns klint. og jeg kunne blive ved 15 år i træk. Så man ved aldrig hvad man kommer ud til, og ved ikke hvad man skal pakke til turen, ud ovre at skulle overgår hinandens madpakker.
 I år mødtes vi på en p-plads ved Næstved, og kørte rund i området, 10 biler 30 mennesker ja vi fylder lidt, vi endte langt ude i Gisselfeldt skoven, i en jagthytte for at spise madpakkerne, og bagefter blev vi hente af en traktor og blev kørt en tur i skoven, dejlig tur.( Det skal lige siges at der er en del jæger i vores familie som er en del af skoven på Gisselfeldt, så det er jo ikke alle der får denne oplevelse).
I år var det meget hyggeligt. 

Min mad

Traktor med lad på.



Svenskerkløften

Svenskerkløften ugerne syntes den er fantastisk

2 kommentarer:

  1. Hej søde Louise. Det lyder som en dejlig tur. Jeg synes det er skønt, når der bliver holdt gang i familie-traditioner. Vi har selv haft en familieudflugt hvert år til Pinse, men den er desværre kørt lidt af sporet de sidste par år. Der er rigtig hyggeligt ude ved Svenskerkløften, der kom jeg selv om sommeren for nogle år tilbage. Jeg får helt lyst til at tage en tur derud igen, når jeg ser dine billeder - Tak fordi du mindede mig om den :) Knus

    SvarSlet
  2. Hej Mette Mange gange tak for din besked, Ja der er rigtig dejigt ude ved svenskerkløften, man burde jo ta derud noget mere, der er jo smukt derude.
    knus

    SvarSlet

Sider