mandag den 22. august 2011

Se hvad jeg fandt

For godt 4 mdr siden flyttede vi fra vores lille bitte lejlighed til et stort hus m. længer til på landet, dejligt med højt til loftet og frisk luft. Hele flytningen gik bare perfekt hele vores lejlighed blev sat i udhuset, og manden hentede de nye møbler, som vi havde købt, og sat på dem plads, og så kunne jeg ellers begynde, en kasse af gangen, vi slap for roderi i huset. Men farfars chatol blev sat derovre også, og det var meget meget medtaget af tidens tand, og ja min mand havde lovet at sætte det istand, for han viste hvor meget det betød for mig, men nu har jeg kikket på det i 4 mdr. og jeg kan jo godt se at det ikke kan svare sig, det er for medtaget, rigtig øv. Men jeg ville lige tjekke det for de hemmelige rum om jeg havde glemt noget, inden det røg på lossepladsen. Ja se hvad jeg fandt en annonce fra Berlinger af mig selv, 10 år gammel, (nej det kan da ikke passe det er 10 år siden ) hmm datoen på den lyver ikke. Tænk det er så længe siden jeg har arbejde i Magasins lingeri afdeling på Kongens Nytorv. Ih hvor kom jeg til at savne alle mine søde kollega fra dengang, ja vi har stadig kontakt med hinanden, ikke en er der endnu. Det var altså så gode tider. 

6 kommentarer:

  1. Det var da et sjovt fund! godt det ikke røg med på lossepladsen. Ja, det kan være både sjovt og lidt sørgmodigt at finde sådan noget:-) Knus.

    SvarSlet
  2. hej ja jeg er bare så glad for det ikke røg ud. det er et godt minde fra min Maga tide, som Magadulle smil... ha en dejlig aften knus

    SvarSlet
  3. Jeg ville da gerne have set et billede af det chatol :-) Sjovt at finde gamle sager, så tankerne kan komme på flugt :-)

    SvarSlet
  4. Chartollet var ormeædt og finieren var ito flere steder og 2 af benen var faldet af og hele understellet var løst. det var ikke andet end at smide det ud, desværre, har det ikke godt ved a smide et arvestykke ud. Hvis du søger et chartol har min mand et på lager? ha en dejlig dag. Klem

    SvarSlet
  5. Tak, men jeg har ikke brug for noget, men kan godt lide at se sådanne ting :-)

    SvarSlet
  6. smil ok....det var et meget trist syn.

    SvarSlet

Sider