søndag den 25. september 2011

Det var da ikke det vi skrev under på!

For snart et år siden skrev vi under på huset, alle de papir, godt gemmen læst. og et halv år sener modtager vi nøglen til huset. Det var en stor dag, imens vi var ved at læsse bilerne af, går der en grå mis, som snakker med os, men meget sky, det ser ud til at hun bor her, men vi kan bare ikke komme tætter på end 5-8 meter. Næste gang vi ser, den tiderliger ejer, spørger vi om vi har fået kat ? Vi får afvide at katte nok er 3 år gammel og er en vild kat, og naboen og de havde fodret den. Men den var meget vild. Så vi kunne jo bare gi den lidt rester, den var ikke fint vandt.
Kærsten var ikke vild med tanken om kat, hvor jeg vil jo gerne have en hel bondegård, så hel ok med mig. Nu har vi gået og set hinanden an i et halv år, fået mad, snakket sammen, og igår fik jeg hende til at spise af min hånd. det er da lidt vild.
Men det forbliver nok altid en vildkat, som er skræmt og bange.
Bare det at ta billede af hende, var en stor opgave.



5 kommentarer:

  1. Nåååh, hvor er den sød. Et tidligere sted hvor vi boede, fik vi en logerende med i købet. Ejeren gad ikke have den med, så vi arvede den...Vi passede den i alle ender og kanter, og da den ikke kunne mere fik den en fredfyldt død hos doktor dyr. Dejlig søndag til dig ;-)

    SvarSlet
  2. Nåååhhh elsker bare gårdkatte ;0) hvor er hun bare fin og jeg er sikke på at hun nok skal blive tam... når du kan få hende til at spise af hånden så skal hun nok finde ud af at man også kan blive nusset ;0) Har selv 2 skønne/skøre dronninger ;0)

    SvarSlet
  3. Hej Rav & krat Jeg tror nu også at det er lidt svært at flytte rund på katte. ha en dejlig dag klem

    Hej Tina Jeg håber da en dag at få llov til at røre hende, men der kommer ihverfald til at gå lang tid endnu, men nu må vi se. ville så gerne have en kat som man kan ligge og putte med på sofaen. smil ha en dejlig dag klem

    SvarSlet
  4. Hvor er det en dejlig kat i har fået med i købet der:-) er sikker på den nok skal blive tam med tiden. Knus og ha en dejlig mandag:-)

    SvarSlet
  5. Hej Prikker i luften ja hun er rigtig sød, hun elsker at snakke, hmm måske hun er lidt ensom, hmm i sømmers da Trunte var på græs lå katten og sov ved siden af Trunte, så faktisk lidt hyggeligt ud. Ha en dejlig mandag også. klem

    SvarSlet

Sider