torsdag den 22. september 2011

Egeskov markede Tak for i år.

Så er jeg kommet i tør vejr, jeg har været på Egeskov markedet helt alleen, manden min, kunne ikke få fri fra job, hvad gør vi så? jo vi afbestiller telte, og pakker bilen med sjove gamle ting, og regntøj. og afsted mod Fynsland alleen.
At få kørt bilen ordenlig på plads kan være svært når hele området mere eller mindre stod i vand, så en masse traktor til at trække os fri. bliv da også trukket på plads. 
Heldigvis kender jeg så mange kræmmer, så fik lige en god ven lig at hjælpe mig med bordene, også var det eller bare at pakke ud, og der gik ikke længe før de første kunder kom. 
Ja jeg måtte overnatte alleen i bilen, med en lommelygte og varerumme godt låst, og mine madraser og sovepose fik jeg da en ok søvn.
Og regnen ville mere eller mindre ikke stoppe, så støv regn fra morgen til aften, pakke en masse vare ned i regn, er bare ikke rigtig godt, hmm er spændt på, hvor mange kasserne tager skade.






4 kommentarer:

  1. Sikke mange fine ting, men hold da op, hvor har du måtte kæmpe for at komme frem med dem ;-)

    SvarSlet
  2. Jeg så et indslag fra Egeskov Marked på tvfyn i går aftes...der var vådt og pløret. Det kunne nu være godt med solskin på Egeskov-dagen til en forandring :-) Men det er garanteret hyggeligt alligevel.

    SvarSlet
  3. Hvor har du mange ting. Det er træls at pakke tingene ned i regnvejr. Jeg kender til det. Vi er også kræmmer. Tidligere stod vi på markedet med genbrug/antik.
    Nu står vi på Brørup marked hver fredag med havefigur i beton, brændt ler og glasfiber. Det KAN jo tåle regn.
    Jeg forsøger også at sælge planter fra vores have.
    Tak for kigget.

    SvarSlet
  4. Hej Tak for jeres beskeder.

    Rav & Krat Vi har altid mange ting med på markederne, og jeg vil nok sige vi er ikke den stand der ser pænest ud, da vi har den ide om at man sælger ikke med at tingende ligge i papkasser i bilen, og loppejæger kan godt spotte de gode ting. Jeg var faktisk en af de få som bare lige skulle trækkes fri 1 gang. andre skulle køres på plad.

    Mosekonen Ja de sideste 2 år har været rigtig øv vejr, vi har også afmeldt markedet næste år, gider ikke være afhængning af vejret.

    Landbohaven åh en gang kræmmer altid kræmmer, jeg har været på Brørup 2 gange, ville ønske jeg havde fri om fredagen så ville jeg gerne ta deroverog sælge, vi sørger altid for at ha vare med der passer til vejret, glas og porcelæn, de rigtig fine ting er antik markernede. ha en dejlig dag

    SvarSlet

Sider