mandag den 19. september 2011

Morgenlopper 12#

Jeg ved ikke om den hel gælder som morgen lopper, men han er købt brugt, jeg holder frygligt meget af ham. Og han har en sjov historie.
For mange år siden arvede min far en lille (4 cm) vismand, desværre har det hen hel serie på 7 der blev delt, og min far har 1. og ville jo gerne have de 6 andre.
Og da vi herhjemme elsker aktioner, jeg havde set på nette at der var en vismand på aktion i Nordsjælland, jeg skyndte at ringe til min far, og spørge om han stadig var interesseret i vismanden, og det var han, vi aftalte at 500  salær var ok. Jeg sender manden afsted på aktion, han ringer meget glad hjem og fortæller at at han fik den for 300 kr. og ih hvor var jeg bare glad. og han kommer hjem og jeg pakker vismanden ud... øhh 40 cm, det havde jeg vist ikke lige tjekket. Men da jeg så han, var det kærlighed ved første blik, så jeg ringede til min far og sage at han var for stor, og jeg ville altså gerne selv beholde ham.
Og nu byder han vores gæster velkommen ude i vores gang. 




2 kommentarer:

  1. Sjov lille historie og han er da fin:-) Knus:-)

    SvarSlet
  2. Ja hen er bare rigtig fin, drømmer om der måske er flere af samme serie, så vi kikker vidre på aktioner og loppemarkeder. knus

    SvarSlet

Sider