onsdag den 7. september 2011

Velkommen hjem

Vi har været på ferie, og det har Trunte også (Min Kanin). Hun kom hjem igår, blev enda bragt til døren, vi har nogle gode venner, som har en masse katte, kaniner, marsivn, høns og en lille hund. Og de havde lovet at tage sig godt af hende imens vi var ude og rejse, ikke fordi vores hus så tomt når vi er ude og rejse, min svigerfar bor her altid, når vi ikke er hjemme. Men Trunte er en selvskabs trold, og har brug for at blive kælet og snakket med i løbet af dagen, og det vil jeg ikke bede min svigerfar om. 
Det er bare så dejligt hun er hjemme igen, har savnet hende, men jeg tror nu nok hun er lidt sur over jeg  har haft forladt hende, hun vil ikke komme hen til mig, når jeg kalder, hun skal nok bare lige vende sig til at være hjemme igen. 

  

2 kommentarer:

  1. Hvor herligt...der er den jo igen. Jeg er helt vild med den kanin :-) Hun har garanteret savnet dig, og skal nok komme igen, når hun har tilgivet :-)

    SvarSlet
  2. Hej Mosekonen ja hun er herlig, en sjov lille bestem dame. jeg tror jeg er ved at være tilgivet, selv om hun stadig ikke er helt sig selv.
    Ha en dejlig dag. klem

    SvarSlet

Sider