mandag den 3. oktober 2011

Årets første indedørs markede

Ja så er indedørs sæsonen på loppemarkederne starte, for vores vedkommen. Det er også grunden til at der har været så stille her på bloggen, 4 dagen hårdt arbejde, fredag pakke biler, gør klar og stille op og pakke mere bil med bestillingsvare, lørdag op kl 4,30 holde i holde i kø for at få en god p-plads pakke det sidste ud, og tage imod de søde kunder, søndag sælge, pakke ned (4 timer denne gang puha), mandag regnskab pakke, bil ud, afsted på aktion med de ting der ikke blev solgt.
Ja Bella centret vi glæder os allerede til marts 2012 igen.

Et lille kik udeover det hele

Lildt blå blomst

Lidt Dahl Jensen figur


2 kommentarer:

  1. Sælger du også? Det lyder spændende, jeg hørte idag at det er rigtigt godt at starte allerede fredag i Bella Centret, der er det bedste salg.
    Jeg ved ikke om det er noget for mig med de "professionelle" markeder, det bliver for dyrt når man skal sælge videre i sin butik.

    Hilsener fra Helle

    SvarSlet
  2. Hej ja vi sælger, min mand har en af de store stande, og jeg er med for at hjælpe ham, fredagen er den bedste dag, der kommer opkøber fra hele verden, så der er rigtig meget stress på, der skl pakkes ud, snakkes med kunder. Men travlheden om fredagen afhænger jo af de vare man har med.
    Det kan godt svare sig at købe ind til sin butik derinde, der er jo mange der tømmer dødsboer, som bare skal ha det solgt, eller ikke lige har forstand på det de sælger.
    håber da at se dig derinde næste gang.
    klem

    SvarSlet

Sider