torsdag den 20. oktober 2011

Jagten er gået ind

At bo på landet er vel, lig med mus, den tanke er jeg altså ikke helt vild med, og i søndags, fangede vi en mus i vores udhus, så mandag ud i det lokale byggemarkede, og købe alle deres mussefælder, og mussegift. Og vi har bestilt en mussefanger (kat) men der er jo lidt leverings tid på sådannet en.
Men det virker lidt til at de mus vi har er meget hjemmevandt, så man tager da bare pølsen fra mussefælden, og hopper tilbage i sit mussebo, og hygger sig der.
Og en anden ting vores gang i udhuset lugter, hmm og jeg tænker det er mussetis. nogle der ved hvordan jeg lige får det væk? 


2 kommentarer:

  1. Mus kan være en plage men de er jo også meget søde synes jeg. . jeg gider dog heller ikke ha alting ødelagt af mus så vi har også et par gange måtte lægge musekorn ud:-( med hensyn til lugtgenerne, har du prøvet at vaske med rodalon eller klorin? måske kan det hjælpe? Håber i får fanget de små forbrydere, knus:-)

    SvarSlet
  2. Hej prikker i luften Jeg vil give dig rat mus kan godt være søde, men jeg vil nok helst ikke have dem indefor hvor de kan bide i alt muligt. Jeg må lige prøve med rodalon el klorin en ag dagende, mange tak for rådet. ha en dejlig dag klem

    SvarSlet

Sider