torsdag den 29. december 2011

Udsalg

Igår da jeg var i det lokale indkøbcenter (Næstved storcenter), havde rigtig butikker udsalg og dem der ikke havde starter idag. Puha jeg jeg ved faktisk ikke rigtig hvad jeg skal syntes, vi har lige åbnet vores julegaver, så bliver det sat ned. Syntes måske ikke det er fair. Men ok det er jo lækker nok, hvis jeg får pegende retur for den gryde jeg ikke har brug for, og så kan finde de støvler jeg har gået hele vinteren og ønske mig, nu er blevet sat ned. 
Men hvorfor gør butikkerne det nu ? i "gamle dage" var det jo først i midten af januar. Mangler butikkerne penge ? Eller hopper de mindre butikker bare med på bølgen, efter de store kæder ? Eller er det os forbruger som "kræver" det. ? Butikker har jo allerede badetøj, sandaler og havemøbler fremme i løbet af feb. måned. Og skal butikkerne bare have plads på deres lager, så de bliver nød til at rykke deres udsalg?
Og det kan godt være, at vi får ad vide  i medierne, at vi holder på pegende og spare op. Øh ja det kan da godt være, men vi har da pegende, og hvis vi kommer ind i en butik og får en service som vi forventer eller mere end hvad vi forventer, så kan kan det jo godt være, vi må eje det ting der bliver vist, og er endda ligeglad om den er på udsalg.

Hvad er din holdning omkring det udsalg ?

2 kommentarer:

Sider