søndag den 19. februar 2012

Lidt af det sunde

Efter jul var jeg ellers gået på kur, puha den er svær at holde, syntes eller det begyndet så godt. Men så efter en mdr. glider det lidt ud. de der fødseldage, ja der skal vel kage til, og der blev også rester. og når  man kunne igår kan man vel også idag.
Men nu skal den have en skalde igen. så igår blev det til lidt af det sunde. 
Kyllinge frikedeller i oven med salat til. Mums siger jeg bare. 

3 kommentarer:

  1. Uhmm det ser lækkert ud, jeg har aldrig prøvet at lave kyllinge frikadeller, måske man skulle prøve:-) her i huset kæmper vi også med at holde den sunde linje;-)indtil nu går det fint, Finn har snart tabt 9 kilo og jeg 4:-) Knus og hils:-)

    SvarSlet
  2. Det er bestemt ikke nemt at være sund og fornuftigt spisende hele tiden. Jeg kender det kun alt for godt; vi har 4 fødselsdage fra jul til fastelavn, så der er også alt for meget kagesnaskeri... Ja, og så også lige fastelavnbollerne... ;o)
    Pøj pøj med projekt sund kur... ;)

    SvarSlet
  3. Hej prikker i lufte. Ej hvor er det vild i har tabt så meget. uha tror ikke rigtig vi har tabt så meget. ha en dejlig dag knus

    Hej blæksprutten uha det kender jeg alt til den nærmeste famile kære vi lige 7 fødseldage her i jan. og feb. alt alt for meget kage og boller. øv ha en dejlig dag klem

    SvarSlet

Sider