tirsdag den 28. februar 2012

Nyt/gammelt spejl

Vi er indehaver af et rigtig 70ér badeværelse, og jeg er endeligt ok tilfreds med det, det er grå, og hvide mini mussaik, så det kunne være så meget værre. Men en ting der ikke lige blev tænkt over da, det blev bygget, (det hele er en tilbygning fra 1972, (før skulle man i gården)) håndvasken og vinduet, har en mand der skal bukke sig rigtig meget, hver gang han skal se sig selv i spejlet. En dag kom han hjem med et spejl, der kunne hænge på modsat væg end håndvasken. det havde engang havde været hvidt, og jeg syntes bare det blev for gammeldags, så frem med malning, så nu er det blevet sort, og rigtig fint der ud til.

2 kommentarer:

  1. Det er da ikke så ringe en farve af et 70´er badeværelse. Vi har også et, og jeg undrer mig også stadig over, at vasken er sat så lavt. Det blev i hvert tilfælde ændret, da vi for et par år siden renoverede det ene.
    Jeg kan forestille mig, at spejlet vil se fint ud.

    SvarSlet
  2. Hej ja det er ganske fint, vi har heller ingen planer om at det skal laves om, der er andre ting i huset der kommer først. og det er jo dejlig lyst. men det er jo en sjov tanketorsk der er lavet. Spejlet er blevet rigtig fint.

    SvarSlet

Sider