fredag den 16. marts 2012

Ingen søvn til mig i nat :-(

Som fortalt i andet indlæg, som når jeg kommer hjem, kommer Max og Emil altid og siger god dag, og velkommen hjem, men igår var det kun Emil der kom. hmmm hvor var Max ? Jeg kaldte og kaldte, rund om huset, ingen Max, det blev sendt og mørkt, ud med lygten, måske var han kørt ned, eller var der nogle der havde taget ham, han er jo en god dreng. Vi kikke alle steder, men når det er mørk er det svært at se en mørk kat. Måtte gå i seng. Men kunne simpelhen ikke sove, det hele kørte rundt i hoved, hvor er min lille Max.
Her til morgen stod jeg alt for tidligt op, da det blev lyst, startede med at kikke ud af alle vinduerne på 1. salen, ingen Max. Ud i gangen hvor Emil sover, hans morgen kald var anderledes end den plejer, han savner også Max.
Ud i køkkenet og hvem sidder i vinduskarmen udenfra, det gør Max, ud til ham, han er kold han har sovet et sted derude. frem med morgenmaden, de er begge sulte, der bliver guffe godt. Og nu ligger han her på skrivebordet, mæt og træt. Had mon hans nat har budt på?
Min har været fyldt, omkring hvad der er sket for min lille Max.


8 kommentarer:

  1. Vi havde engang en gammel kat der indimellem fandt på at gå sine egne veje i op til en uge af gangen.
    Hun var nu ret sej, så hun kom altid igen - men man blev lige bekymret hver gang.
    Godt Max kom hjem igen :)

    SvarSlet
  2. Ja jeg ved ved det, og jeg ved at katte gør det slags, men uha Émil og Max er jo mine små børn. Men jeg er glad for han er hjemme og han er godt nok mor syg hertil morgen. griner...... (det er jo bare katte)

    SvarSlet
  3. Uh ha jeg kender det godt - min kat er mit 4. barn!

    SvarSlet
  4. Ja det er utroligt hvordan man knytter sig til sine dyr. men det er jo vores små børn.

    SvarSlet
  5. årh nej.. din stakkel.. jeg synes jo det er lidt sjovt at følge med i din blog, og dine små søde katte, da jeg selv fik min lille kat få dage før dig. så det er jo sjovt at se udviklingen på dem..

    SvarSlet
  6. Hej Anse Ja det er sjovt at følge, jeg følger også deres søster, som bare er en lille fis, der er nogle som siger de er lidt store i det.... meeenn man må gerne være lidt forkælet, som dyrelægen sage så er de da ikke fede, med godt istand og har begge en dejlig personlighed.

    SvarSlet
  7. Puha det har jeg også prøvet....det er bare så skrækkelig, og man er helt oppe og køre når de så er hjemme igen. Knus.

    SvarSlet
  8. Hej Fru blå ja det er man, men det var Max også, jeg tror det lille pjok nok har været lidt ensom, han er jo vand til at være sammen med Emil. ha en dejlig dag

    SvarSlet

Sider