mandag den 19. marts 2012

Kreativ blogudfordring - Vil du være med ?

oline art har lavet en blog udfortning, og jeg har været med, og måske er det din tur nu ?
Jeg giver den vidre til 2 som har lyst, bare skriv  din mail adresse så kontakter jeg dig.

5 stk. krea ting har jeg modtaget af oline art
Og hvad har jeg så fået ud af dette ?

Jo en sjov halskæde.
Hunden fik en lykke i hovdet, og den lille klokke i buden, de fine lilla perler på kæden, og limet de fine blomster på skum firkanterne, som er hængt fast med o-ringe.



Regler:

Online art blogudfordring går kort og godt ud på at jeg sender 5 materialer til dig, der gerne vil deltage.

Når du modtager de 5 ting, skal du huske at fotografere dem inden du tager dem i brug.
Du har nu max 10 dage til at lave et eller andet af de 5 materialer. Alle 5 ting skal indgå i samme kreation. Du må gerne tilføje flere materialer, end dem du har fået tilsendt, men du må altså ikke lave en halskæde med de 3 ting og et armbånd med de 2 ting - Alle 5 ting skal indgå i samme kreation.

Du bestemmer helt selv hvad din kreation, skal være. Et maleri, et stykke tøj, et møbel, et smykke, noget til børn eller noget helt andet. Det behøver ikke være store tidskrævende kreationer. Det er helt op til dig:-) Kun fantasien og de 5 materialer du får tilsendt sætter grænser!

Når din kreation er færdig, tager du et billede af den og laver et indlæg på din blog. Indlægget skal indeholde billede af de 5 ting, inden du tager dem i brug, et link til vedkommende du har fået de 5 ting af, og et billede af den færdige kreation. Hvis det ikke fremgår 100% tydeligt af billedet hvor de 5 ting er blevet brugt, må du meget gerne skrive en lille beskrivelse af din kreation.

Når du har gjort alt dette, sender du 5 ting til 1-2 nye deltagere, så udfordringen får mulighed for at sprede sig i blogland. Du kan evt. vælge de 2 første der skriver på dit indlæg at de gerne vil være med. Materialerne du skal sende kan være fra en stofbutik, en garnbutik, en hobbyforretning eller de kan være fra stranden, skoven eller lossepladsen... Det bestemmer du helt selv:-) Jo mere du mikser materialerne, jo mere udfordrer vi jo kreativiteten hos modtageren.

Husk at send en mail til: olineart @ e-mail.dk (uden mellemrum), når du har lagt indlægget på din blog, så samler hun nemlig indlæggene sammen en gang imellem og viser kreationerne frem på hendes blog.

Jeg håber du vil deltage, det er sjovt, at tænke anderledens.
 


5 kommentarer:

  1. Jeg vil gerne være med :0) Synes ideen er super sjov. Mail: helle.Jakobsen24@gmail.com

    SvarSlet
  2. Hej Louise.
    Herligt :) Super godt fundet på :)
    God dag til dig.

    SvarSlet
  3. Det lyder super sjovt, så jeg vil rigtig gerne være med! Mail: sidsel@mahlerhejlsvig.com

    God dag:)

    SvarSlet
  4. Hej Louise,
    Så har jeg sendt dig en mail.
    God aften,
    Sidsel.

    SvarSlet
  5. hejsa,

    det lyder super spændende, men kan se jeg er kommet lidt for sent, øvøv....

    Knus Rikke

    SvarSlet

Sider