tirsdag den 1. maj 2012

Er så glad

Som den der følger med på bloggen her ved, var min lille dreng katten Max syg i søndags, og vi måtte en tur til dyrelægen, søndagen var rigtig hård efter turen, da han havde fået så meget, smertestille, at han bare var en "kludedukke" som ikke engang kunne holde sit eget hovdet, igår lavet jeg katte buffe til ham, og gav ham alt den ro der var muligt. Og i går aftes da vi sad i sofaen og snakkede, misanden om han ikke slikkede sig om næsen. Yes tænkte jeg nu er han ved at være frisk, de store flænger i munde, havde jo gjort at han ikke kunne række tungen ud når han skulle spise.
Og her til morgen, Ja der havde jeg min søde smukke kat tilbage, han spiser stadig meget forsigtig, Men han spiser da. Jeg er glad.
Og fotomodellen ville slet ikke stå stille her til morgen.
Han har nået at tabe sig en del, men det kommer på igen. 

4 kommentarer:

  1. Nååå.. kan se at lille Max har været syg. Hvor er det dejligt at han er blevet frisk igen, det lille pus. Der er ikke noget værre end når ens kæledyr er syge. De er så hjælpeløse, når ikke de kan sige hvor de har ondt. Håber I nyder vejret hjemme i haven. Knus

    SvarSlet
  2. Hej uha haven, der har været alt for travlt, men når vi har været på Dølle så skal den have en ordenlig omgang, smil Max og Emil er jo mine små drenge og det gjore helt ondt indei af de han var så syg som han var. ha en dejlig solskins dag mange knus

    SvarSlet
  3. Jeg håber, at den lille kat kommer sig hurtigt - man er så bekymret, når ens dyr er syge, ikke?!

    SvarSlet
  4. Hej Mia man er rigtig meget bekymret, og ked af det, men det går heldigvis frem ad og ham spiser på livet løs. ha en dejlig dag til dig.

    SvarSlet

Sider