torsdag den 10. maj 2012

Min nye bog

Var lige en smut i den lokale boghandler, mest fordi jeg lige plejer at tjekke de nye design bøger ud, og der nu skulle være en lille gave til manden min, vi har rigtig mange bøger med dansk design, porcelæn, antikviteter og der bliver stadig købt nye, vi bruger dem som opslagsværker. og jeg holder meget af, at kikke i dem.

Men igår kom jeg hjem med en bog, kun til mig selv. Den sorte sybog... den er altså ikke så stor, men der er rigtig mange ting i den, som jeg er sikker på jeg kan lære en masse af, når det igen bliver inde tid, for iøjeblikke, er det haven det gælder. Men glæder mig allerede til at den tid kommer igen. 

4 kommentarer:

  1. Den bog har jeg også, og den er faktisk god at slå op i og blive opdateret. Bøger er nu en god opfindelse :0)

    SvarSlet
  2. Hej Helle uha elsker bare bøger, som man lige kan slå op i, og se hvordan var det nu. er ikke så god til at læse en hel bog fra start til slut.

    SvarSlet
  3. Jeg er også lidt af en bogorm. Går efter brugte i genbrug og amazon især. Og så på biblioteket. Så læser jeg e- bøger på min ipad som bruges dagen lang til alt muligt mediemæssigt.
    Jeg vil surfe lidt rundt på din blog når jeg har lidt bedre tid, er nemlig på vej i køkkenet da jeg læste din hilsen, og lige skulle titte ind på din :-))

    SvarSlet
  4. Smil du er altid velkommen, jeg er ikke så god til at få læst en hel bog, lige meget hvor jeg syntes den ser spænde ud. Men elsker at slå op i bøger. Go aften med madlavningen.

    SvarSlet

Sider