torsdag den 7. juni 2012

Hverdagens sko

Iøjeblikket er hverdagens skoende disse, jeg har mange flere end disse men det er dem der bliver brugt mest iøjeblikket. og de kan  også bruges på jobbet.

Ecco snøresko, uha til de lange dagen på job, og hvis man nu alligevel har lange bukser på, ja så er der vel ikke så mange der kan se hvor grimme de i virkeligheden er. De er vild gode.
Ecco romer sandaler, man kunne endelig få et par sandaler i str. 35 uden det var fra børneafd. dem skulle jeg da have, også selv om min fod slet ikke passer dem særligt godt, de er lidt mere feminine end mine Merrell sandaler.
Ricker sko til de korte dage på job, der er en lille hæl på, endelig er de nok lidt konet, men jeg kan passe dem, og især remmen holder min fod på plads.
Merrell sandalerne uha hvad skulle jeg gøre uden dem? dette par er nr 4 i rækken af den samme sandal, jeg kan bare ikke undvære den. den er bare den bedste sandal man kan få. selv om vinteren kan jeg længes, efter det bliver forår og sommer så jeg kan få mine sandaler på.

Jeg køber ikke sko efter hovdet men efter min fødder. Dem har jeg kun en gang så dem skal jeg jo passe på.

2 kommentarer:

  1. Lækre sko alle 4. Det er så vigtigt med ordentlige sko til arbejdet, så må de være usexy eller ej.Har selv lige købt et par Birkenstock - mums de er lækre at have på :0)

    SvarSlet
  2. Uha birkenstock er bare så lækre...ha en dejlig dag

    SvarSlet

Sider