søndag den 15. juli 2012

Min lille Max er død.

Fredag 8 dagen siden, da vi stod midt i at skulle pakke og afsted på ferie på Mallorca, fandt manden min Max død ude på græsplænen. Vi viste godt vi måske ikke fik lov til at beholde vores søde kat længe da vi bor ud til en vej hvor folk køre stærkt. Men min Max var ikke kørt ned, nej vi tror han havde spist noget med noget gift i. Uha hvor har jeg dog bare været ked af det. Også tage på ferie, og vide at Emil ikke har Max at være sammen med. Kan en kat endelig forstå, at deres bedste ven er død ?
Vi havde Emil henne til Max da han var død, for at han måske kunne fornemme hvad der var sket.
Jeg kommer til at savne han frygligt meget, han var virklig en dejlig kat. Og jeg ved jeg skal have en ny kat på et tidspunkt, Emil skal have en ven at lege med. Men lige skal Cocio lige blev lidt større. 

6 kommentarer:

  1. Åh nej hvor frygteligt. Han var virkelig en smuk kat. Jeg ved desværre hvor ondt det gør at miste et højt elsket kæledyr. Jeg er ked af det på jeres og Emils vegne. :-(

    SvarSlet
  2. Åh jeg sender lige nogle kærlige tanker :-)

    SvarSlet
  3. Stakkels lille Max. Han har det godt hvor han er kommet hen.
    Jeg ved ikke om katte, kan fornemme det på samme måde. Dyr har jo en overraskende og til tider forbavsende tilgang til livet. De lever nemlig i nuet, og husker ikke så godt hvad der var i går, og hvad der var i dag. Men mon ikke Emil savner en at hygge med.

    SvarSlet
  4. Hej alle 3 mange tak for jeres søde ord det varmeer knus

    SvarSlet
  5. Åhh det er bare altid svært, men over tid er det heldigvis alle de hyggelige minder der fylder :-)

    SvarSlet
  6. Åhh hvor føler jeg med Jer... jeg har selv kat og kan slet ikke forestille mig en hverdag uden hende...

    SvarSlet

Sider