onsdag den 15. august 2012

Den farlige vej...

Som skrevet, for et par indlæg siden bor vi på landet, men ikke længere væk end at den lokale skole kun er 300 meter fra vores hus, og her til morgen da Cocio og jeg var på morgentur er det vejen forbi vi går, og her på landet er der jo ingen fortorv, så husk at gå i den rigtig side af vejen. men FUCK  hvor bliver der kørt stærkt.
Jeg er nærmest rad for at gå den lille kilomet der er, inden vi kommer ned til byen, hvor der er lidt at kikke på. vi gik bl.a forbi kirken som ligger så smukt.
Så kære bilister sæt dog farten ned, måske er det dit barn der kan ske noget med.
Og
Kære politiker nej vejbump hjælper ikke, (nogle syntes endda det er ekstra sjovt at køre stærkt over dem) kom med et fortorv. og måske ville det hjælpe hvis ordensmagten stod der nogle gange. 

2 kommentarer:

  1. I det mindste er det godt, du ikke har længere til byen. Men jeg kan sagtens følge dig. De, som kører bil på landet, tror de har hele vejen for sig selv. Bor selv på en bitte, og meget stille vej, hvor der sjældent kommer biler. Men NÅR de så endelig kommer, tror de det er en motorvej.
    Og til fodgængerne: Husk reflekserne i nattemørket. For det har jeg en grum historie om.

    SvarSlet
  2. Hej Johanne Kan kun give dig ret fodgænger skal være synlige for bilisterne, og det er ok hvis det er muligt at træde et stykke ind i vejkanten. men det er ikke ok at føle at man er lige ved at blive kørt ned der. ha en dejlig dag.

    SvarSlet

Sider