torsdag den 9. august 2012

Føler mig heldig

Kender du det ? at man i et kort øjeblik, stopper op og tænker hvor er jeg heldig og lykkelig over et eller andet. Det gjorde jeg i går lige inde jeg skulle i seng, mine øjne stoppede på udsigten over markerne, smuk udsigt, jeg er så heldig at bo på landet med markerne omkring mig, men ikke længere ude en cyklen kan finde en storby. 
For bare 2 år siden boet jeg i en lille bitte lejlighed på bare 50 kvm med skråvæge og kunne kun kikke ud af 1 vindue, og byens tage smuk nok... men det slå altså ikke denne smukke natur, som jeg bare holder holder så meget af. En ting er sikker jeg kommer aldrig til at bo i byen igen.

Solen er ved at stå op, tænk disse 2 billeder er taget næsten samtidigt. 

4 kommentarer:

  1. Sikke en dejlig udsigt du har. Jeg kan godt forstå, at du er glad for den. Der kan du rigtig følge med i årstidernes skiften. Jeg bor også halv vejs på landet. Tæt på Lundby Krat skoven og tæt på marker med dyr, men dog ikke længere væk fra Aalborg, end at jeg kan stå i midt byen på ca 15 minutter.

    Kh Mette

    SvarSlet
  2. Go´morgen Louise. Det kender jeg godt :-) Står selv af og til med den samme fornemmelse.
    Det er en smuk udsigt, du har, og meget meget smukke billeder, du har taget. Så sjovt som lyset kan forandre sig.

    SvarSlet
  3. Hej Trillemuys Og Johanne mange tak for kommentar det er så dejligt at følge med i årets gang, selv om det rusker derude, har det jo også sin charme. ha en dejlig dag klem.

    SvarSlet
  4. Dejlig udsigt du har, jeg kan godt forstå du er glad for den. Jeg drømmer somme tider også om udsigt til marker, men jeg vil ikke flytte fra byen. Jeg følger årstidernes skiften på lindetræerne udenfor vinduerne og i vores kolonihave. Jord under neglene vil jeg heller ikke undvære!

    God dag,
    kh Gitte

    SvarSlet

Sider