mandag den 24. september 2012

Bedste venner

Vi har nogle venner, ja og vil næsten påstå hvad skulle vi gøre uden dem ? Når hverdagen er aller mest presset, så står der mad på borde hos dem, ja og det er næsten som om de ved, at det er svært at nå det hele.
Ja de er en del år ældre end os, og har endda børn. Men dette gør ikke spor tvært imod, så der er altid gode råd at hente.
Hvis det ikke havde været for dem så havde vi hverken haft Emil, Max el Cocio. Det var nemlig dem der fortalte os om de små søde katte, som vi da lige skulle se... hmm 2 katte mere. desværre har vi miste Max. Og da vi fik hund spurte vi om de ville være plejeforældre for vores hund, så han ikke skulle være alt for meget alleen hjemme i perioder. Og han er altid mere end velkommen og han hygger med deres søde store hund og deres katte. Og hvor er det bare dejligt at se.
Og hos dem er alting bare hyggeligt og afslappet.
Så stor tak til familien Hansen fordi i er i vores liv. og ser tilbage på mange dejlige stunder, vi har tilbragt sammen, og glæder mig til mange stunder der skal tlbringes sammen.
Her leger bedste venner.


2 kommentarer:

  1. Gode venner er guld værd...ja meget mere værd end guld...Forstår godt du sætter pris på familien Hansen! God mandag til dig herfra!

    SvarSlet
  2. Hej KirstenK ja det er nogle er bare der bare er guld vær...

    SvarSlet

Sider