onsdag den 17. oktober 2012

Dagens helt

Morgen begynder med at telefonen ringer, og det er manden min, han fortæller da han stod op kl 4, hørte han noget i vore køkkenskrældespand, og da han åbnede lågen sprang en mus op, og under vandrørne pist væk var den, uha hvordan skulle jeg nu fange kraget, finder Emil som nærmest holder øje med skabet hele tiden og nogle gange går han også ind i skabet. tænker lidt at hans lugt må da skræmme musen væk. og på et tidpunk lukker jeg skabet da jeg opgiver den lidt. Men lige pludseligt kan jeg se på Emil der sker et eller andet derinde. Åbner skabet og kikker ned i skraldespanden, hmm var der ikke noget der rørte sig, tjekker lige ved at røre lidt rund med en grydeske, (hvis den nu er der, skal jeg bare ikke rør den) og Emil kommer meget tæt på nu, og lige pludseligt er der en lille fyr der laver et hop, men ud at skraldeposen kommer han ikke, skynder mig at ta posen af og lukke godt til, og ud i den store spand udenfor, som skraldevogen forresten allerede har hente.
Og her belønes Emil drengen så med rejer... for den gode opmærksommen kat han er. 

3 kommentarer:

  1. Pyha - godt du havde en emil!

    SvarSlet
  2. Var det ikke lidt synd at smide musen ud i skraldeposen...den gnaver sig nok ud og så må Emil på musejagt igen...måske du nok kan høre at jeg ikke er det mindste bage for mus! God musefri aften til dig!

    SvarSlet
  3. Hej Mette er meget glad for Emil...

    Hej Kirsten uha jeg er ikke bange for mus, men bryder mig bestem ikke om de færdes i mit køkken, og hvis jeg slap det lille kræ frit, viste jeg at der ikke ville gå længe før Emil havde fanget den, og skraldespanden blev hente 10 min efter jeg havde fanget den. Så jeg syntes det var den bedste løsning.

    Ha en dejlig dag

    SvarSlet

Sider