tirsdag den 2. oktober 2012

Lorte lukkelov

Ja så har den nye lukkelov snar været der i lidt mere end et døgn. Eller hvad man nu siger for der er ingen lukkelov, butikker må nu ha åben som de syntes.
Er dette så godt ? eller er det dem som har bestemt det, altid fri i weekenden og kl 16 så de godt kan når, at hente deres unger i institutioner. Men når ja så kan de jo når at handle der, og hvad forventer de, når de så handler, god service og dygtige medarbejder som kan stilling til deres reklamationer. Altså gider de ikke handle med en på 18 år som ikke ved en skid. næ nej de skal ha service af en dygtig medarbejder som har ansvar og ved en masse. og måske har en del år på bagen i butikslivet...... øøøhhh Men hvor er de ? de kan jo ikke få passe deres unger, så de finder andre erhverv. selvom de elsker butikslivet.... Fint nok  butikkerne holder åben, men hvorfor helvede skal børnepasning ordninger så ikke udvide deres åbningtider ?  Og får de butikansatte mere i løn, næ nej, som bonus må de undvære familiekomsammen og andre ting, som foregår i weekenderne.
Men så har de jo fri en anden dag, jaaa øh kan familien måske komme til frokost en tirsdag eftermiddag?
Bare lidt tanker om en lov der ikke er der, og nogle mennesker som bestemmer og ikke har prøvet at være på gulvet (butikslivet).


5 kommentarer:

  1. Hørt hørt. Mine forældre har haft en tøjbutik, og nåede heldigvis at blive pensioneret inden det løb helt løbsk. Min kæreste, som har arbejdet Fona, har også fundet andre græsgange, da de allerede for nogle år siden var helt umuligt at have et almindeligt liv.

    SvarSlet
  2. Jeg må nok sige at jeg også er glad for at jeg ikke længere arbejder i detailhandlen, for de åbningstider/arbejdstider er virkelig ikke lige noget som kan tilpasses vores familie. Selvfølgelig er der fridage på andre dage, men øv der har alle de andre ikke fri eller har. Men set fra en anden vinkel så er min mand er Falck redder og arbejder døgnvagter. Han har heller ikke altid fri når andre har fri, sommerferien ligger ikke altid i skoleferien og der skal nogle år arbejdes på fødselsdage, familiefester, juleaften og Nytår. Tja og helt ærligt så er det ikke så slemt, det handler jo om at tilpasse sig. Det gælder jo også for læger, sygeplejesker, på plejehjem og specialinstitutioner, så mon ikke detailhandlen også klarer det.

    SvarSlet
  3. Jeg er ret splittet i den sag, der er gode argumenter både for og imod syntes jeg.
    Men én ting er sikkert, jeg er fuldstændig ligeglad med hvor gammel eller erfaren den person der scanner min mælk er...

    SvarSlet
  4. Hej Pustetrolden Falck reder og sygplejsker for en ok løn, det gør butikspersonalet ikke.

    Hej From jeg er også helt lige glad med hvor gammel hende der sider ved kassen i Netto er kl 21 om aften, men hun er ikke ansvarlig nok til at stå med kasselukning om aften, husk på der altid er en ældre og ansvarlig ude bagved... og jeg syntes det er helt fint at de unge kan have en fritids job og det øger deres indtjening til forbrug og dette holder hjulne igang. Men husk på, hvis du nu spørger den unge om et eller andet, eller der opstår noget, så har de ikke erfarning til at tage stilling til noget. .

    Men glæder mig til at se om et par år om det i virkeligheden kan svare sig at holde åben i små landbyer til kl 22...

    SvarSlet
  5. Vil bare sige: - Fuldstændig enig.

    SvarSlet

Sider