fredag den 2. november 2012

Køb på kreamessen

Da jeg var på kreamessen, var det ikke de store handler jeg lavede, havde nu heller ikke regnet med det. Men kom hjem med en masse nye ideer til nye projekter. eks. gad jeg godt at lære noget pileflet, uha det var en super fin stand derovre, også gad jeg godt at lære noget med glad, de mange fine glasting som kreative sjæle havde lave, var bare så fine. hmm må se om jeg ikke har mulighed for at lære lidt, på det område.
Sidste vinter gav jeg mig lidt tid ved symaskinen, og blev bestem ingen haj til det, men sjovt var det, og har i lidt tid, gået og tænkt på, at skulle sy et par bukser til lille Emmi som er en sød lille pige på snart 6 mdr. Og har nu fundet noget rigtig fint stof til bukserne, og lige da jeg skulle til at betale, ja så faldt mine øjnene på et fint mønster til en pigekjole.... mon ikke man skulle prøve at kaste sig ud i det ?
Uha så mangler man jo bare tiden.....men glæder mig allerede. 
 

5 kommentarer:

  1. Kan godt forstå, at du gerne vil kaste dig ud i glas. Det har jeg også lavet en del af i mine seneste år. Jeg har faktisk en del af det vist på min blog, hvis du er interesseret:-)

    SvarSlet
  2. Hej Helena måske jeg lige skulle en tur forbi din blog, og snuse lidt til det der glas halløj.... ha en dejlig weekend.

    SvarSlet
  3. Ih, hvor er du altså sød. Det er rigtig fint det stof. Spændende hvad der kommer ud af det :) Knus

    SvarSlet
  4. Hej Mettesofie smil tak....skal nok vise det frem herinnde ;-)

    SvarSlet

Sider