onsdag den 5. december 2012

Julegaver og kundekluber

Julegave indkøb blev der starte på igår, har fået køb 3 gaver, mangler så, bare en million flere. jeg ved jeg nok skal nå det.
Men køb at mine julegaver, ja en sted blev jeg spurt om jeg ville have pakke den ind til 15 kr. Hallo jeg går i service butik, øhh jeg forventer rent faktisk den blever pakket ind, hvis det er en gave. Ellers kunne jeg vil bare købe den i Bilka. Men jeg blev også spurt om jeg ikke ville være med i en kundeklub og vupti stod jeg med en plastikkort. Øh får jeg så en masse lorte mails? nu må vi se.
Et andet sted spurte de om min hund ikke ville være med i kundeklubben, og få en gratis adventkalender. (hundeguffer). og til mig en fin dyre kalender.... og vupti et plastik kort riger, og måske flere mail, men super sød personale.
Sidste sted, en butik jeg endelig ikke rigtig handler i men, min kære nevø havde ønske sig noget derfra, og tænke at jeg måske lige kunne finde nogle flere gaver, der også. Meget sød ung pige der viste hvad hun tale om, fik jeg hjælp af. Og der blev pakket fint ind, og vupti stod jeg der med et af de der plastikkort, og enda en besparelse på hele 3 %, næste gang jeg handlede der.... øhh undskyld mig, meen hvis man skal ha rabat, så giv noget mere, jeg kommer alligevel ikke før min nevø skal ha gave igen. HMM flere mails ?
Nå ja men jeg sage jo selv ja.....så nu må se om jeg får mange mails


2 kommentarer:

  1. Åh, kender det alt for godt, jeg har også rigeligt med plastic kort liggende!
    Men jeg er nu god til kun at få dem fra steder hvor jeg faktisk handler :)

    SvarSlet

Sider