onsdag den 12. december 2012

Ole opfinder med vaniliekranse

I søndags blev der bagt og bagt, en rigtig masse lækre sager. Men der opstod lige nogle forhentninger undervejs.
INGEN gammeldaws kødhakker, uha vaniliekranse skal vi da ha i år, ud i Bilka i snestorm, købe sådanne en fin maskine, som skal lave mange vaniliekranse, de næste mange år.
Næste problem maskinen kunne ikke komme på vores spisebord, hvad gør man så ? Så står 2 kvinder og bliver til Ole opfinder, og maskinen monteres på en skærebræt, og skærebrættes sættes på bordet, hvorefter 2 stk skruetvinger (hæntes fra skuret), skruger skrærebræte fast, da renligheden på de 2 skruetvinger nok ikke er køkkenvenligt, kommes 4 stks fryseposer udover. og vupti så blev der lavet vaniliekranse. opskriften havde vi taget fra Arlas hjemmeside og de blev ganske gode.... Men de slår ikke min mormors som jeg aldrig nået at få opskriften på.



4 kommentarer:

  1. Min søde mand har lige købt en sådan til min røremaskine så jeg kan lave laaange strimler i år. Sodste år stod jeg med en metal tylle og presse én ad gangen ud med fingrene. Det tog lang tid, men det lykkedes, for vanillekranse skal nu helst være rillede. Knus Heidi

    SvarSlet
  2. Hej Mig & Maya uha det må ha taget en krig at lave vaniljekranse... drømmer om en røremaskine i julegave. for så skulle der bare bage en masse lækkert brød :-) ha en dejlig dag

    SvarSlet
  3. Det er også altid et problem hos mig - hvis jeg åbner et at underskabene, kan maskinen lige skrues fast på marmorpladen ved siden af komfuret. Det er et værre kommen-til hver gang! Lone Landmands opskrift kan anbefales - de er supergode.

    SvarSlet
  4. Hej Anne mange tak for tippet, det må prøves næste år. ha en dejlig søndag....

    SvarSlet

Sider