søndag den 30. december 2012

Udsalg...

Ja jeg ved faktisk ikke rigtig hvad jeg skal mene, vi når jo ikke engang at pakke vores julegaver ud, inden butikkerne har sat dem ned til ingen pengen? ender det med at der kun ligger hjemmestrik der ikke kan byttes, og gavekort under juletræet.
Jeg skulle en tur i det lokale center for at bytte det ene af 2 par dykkerbriller, (tænker det ser dum ud at svømme med 2 par på) ind og få et tilgodebevis i sporten, hmm vil jo gerne bruge det fornuftig, har tænkt på en sportstaske bare en lille en, dem jeg har er kæmpe store,( utroligt hvad der går til når man spiller badminton.)
I alt bytteriet var der jo starte udsalg, hmm jeg havde jo helt glemt at købe julegave til mig selv. Ned i den butik jeg ikke handler, altså ikke hvis du spør mig, for de sælger jo kun store str. for bukserne sider jo bare meget bedre på mig der fra. Og de havde da lige 50% på alle vare, skulle jeg slå til? jo jeg mangler jo bukser 3 par blev det til. ups
Og på vejen ud til bilen, øh hvad laver alle de mennesker i Bahne? tjek de havde så lige sat meget af deres tøj ned, haps ny top til de fede sorte bukser.
Men tænk på hvor meget jeg lige har sparet. og de der hyggebukser 2 par af dem i forskellige farver. de bliver bare brugt helt vild meget.
.... når ja så blev det både til jule og nytårs gave til mig selv.



4 kommentarer:

  1. Jeg ønsker dig og dine kære et rigtig godt nytår.
    Håber i kommer godt ind i det nye år!
    Kh Sabrina

    SvarSlet
  2. Hej Sabrina mange tak... ønsker også dig og dine en rigtig godt nytår. kh Louise

    SvarSlet
  3. Jeg forstår ikke helt, at udsalget starter så tæt på jul. Jeg fik et sæt undertøj, som jeg gerne ville have i hvidt. det havde butikken ikke, men istedet havde de sat mit sæt ned med 50%, så jeg fik næsten 300 kr udbetalt i stedet for og tog mit undertøj med mig igen. Men det er da skønt når man kan gøre nogle gode køb som du har gjort.

    Kh Mette

    SvarSlet
  4. Hej Smil hvis man nu sage alle gjore som du, tror du så ikke butikkerne ville udsætte udsalget lidt ? eller tænker butikker at de 300 kr du har fået i hånde at dem bruger du et andet sted hvor der er udsalg ? hmm ja jeg ved sug ikke. men det er jo altid dejlig med gode tilbud.... men vi vil jo heller ikke føle os snydt når vi handler. Ha en dejligt nytår kh Louise

    SvarSlet

Sider