tirsdag den 1. januar 2013

Godt nytår

Ja det nye år er allerede i gang, hmm huset er stillet både hund, kat og mand sover endnu. Vi havde en rigtig hyggelig aften sammen med nogle venner, dejligt mad (som altid),  og hygge.
Vi var jo lidt spændt på hvad hvor søde hund Cocio ville sige til, alle de knald og nu vi befandt os midt i byen, gik det vildt for sig. Men kan tog det faktisk rigtig fint, han fandt en plads bag sofaen hvor der var godt at ligge når det var værst, og ellers var han bare en rigtig skødehund, som fik lov til at få tryghed hos far og mor.
Ja det forgangede år er gået vildt stærkt, husker faktisk ikke noget hvor jeg virkelig tænker det var skidt, men ser ser tilbage på en godt år, med masser af tid med gode venner, og vi fik vores dejlige hund Cocio,  hyggelige loppemarkeder og en dejlig ferie til Mallorca.
Og hvad bringer 2013 så ? ja nogle markeder er allereder planlagte, og der bliver set frem til dem, masser ideer med haven og huset, som der bliver snakket om. En ferie er der blevet snakket om.
Ja også er der lige nogle nytårs forsæt der skal holdes, manden min skal holde op med at ryge.... og jeg øøhh (tør jeg skrive det) skal tabe mig, med motion og kost. Nu må det altså have en skalde, for mine ben kan ikke holde til de kilo.



4 kommentarer:

  1. Hej Louise.

    Har helt dårlig samvittighed fordi jeg ikke har fået skrevet før nu. Tusinde tak for den fine dåse, du sendte porcelænsfuglen i. Den er et hit - også er der både noget til sønnike og noget til mor.
    Viser fuglen frem på bloggen en af de kommende dage og glæder mig ellers til jeg har fået samlet de sidste ting til mini-galleriet over Aksels seng.

    Håber, du er vel igennem jul og nytår.

    Nytårshilsner,
    Sidsel.

    SvarSlet
  2. Hej Sidsel
    Du skal bestem ikke have dårlig samvitighed, julen og nytår har været her og der harværet travlt... Godt i også kunne bruge dåsen, det var nu mest fordi den skulle passe godt på fuglen, smil.
    Jeg er kommet godt igennem jul og nytår men er nu glad for hverdagen igen.

    Mange nytårs hilsner herfra.

    SvarSlet
    Svar
    1. Føler mig nu alligevel ret heldig over dit valg af emballage :)

      God tur til København.

      Sidsel.

      Slet
    2. Smil mange tak... ha en dejlig weekend.

      Slet

Sider