tirsdag den 8. januar 2013

Lige lidt billeder fra min stand i tap1

Weekenden stod på loppemarked, jeg havde ikke manden med, så det var kun like mormors vare der var med. Masser af søde kunder, som syntes det vare sjove og fine ting jeg havde med..
Ville virkelig ønske jeg kunne komme ud og stå mere på loppemarkeder, for der er altid en rar stemning, og alle kræmmerne passer på hinanden, og har det hyggeligt sammen.




Hvis du også vil følge med i hvor jeg er med mine ting, eller se først hvad der er af nye vare så følg med her på min facebook gruppe.



2 kommentarer:

  1. Fine ting du har, du har helt ret i at det er hyggelig at være afsted på loppemarked, men også et kæmpe arbejde at pakke ned og op synes du ikke? Måske jeg skal til at overveje min modstand mod at få en facebook profil, jeg kan godt se at man holder sig selv lidt ude når man ikke er på facebook.
    God dag
    Eva

    SvarSlet
  2. Hej Eva Det er en meget stort arbejde at slæbe frem og og tilbage og pakke op og ned. Men førhen da manden min solgte kgl. porcelæn og alt bare skulle pakkes godt indt, og det var mega tungt, er det en ren lettelse at sælge blandet ting og sager som heller er så dyre hvis der skulle ske noget og ikke vejer så meget....Du må se at komme på facebook, der er så mage muligheder, masser af sider som kan gi ideer til jeres projekter. ha en dejlig dag kh Louise

    SvarSlet

Sider