tirsdag den 12. februar 2013

Kur 2013

Ja jeg har ikke rigtig sagt det til så mange, da jeg syntes ordet slankekur er et fy ord, det handler jo bare og gode og dårlige madvaner og om at røre sig. Jeg har nok i alt for lang tid været på de dårlige madvaner, og rå æder alt det forkerte. FY for mit bentøj kan ikke holde til det, det højre ben har været under kniven 2 gange, først knæet og i en aldre af 23 år årknuder og ja de kommer jo igen og de ses og lidt på det venstre ben.
Men siden nytår er jeg begyndt på de gode madvaner. Ikke alt den kage på jobbet, og morgenmaden er skifte ud med at starte med frugt, jeg tænker ofte på, og det er godt for mig inden jeg kommer det i munden. Og nej jeg er i hellig, jeg har også råædt slik og is. Men efter får jeg dårlig samvittighed og mega ondt i maven. Og nu hvor vi har været på marked ja der er det sug svært at være sund, da vi står meget tidligt op og det ofte bliver købe mad.  
Men alligevel er der sug røget 5 kg af vægte, jeg er mega stolt af mig selv, så jeg ved jeg er på rette spor, hvis jeg gør mig mere umagen, kan det jo være det forsætter. 

Igår var aftensmaden
Blomkål med rejer og dilddressing :-) 

1 kommentar:

  1. Oooh this looks just like my kind of food! Is there are recipe? :)

    SvarSlet

Sider