torsdag den 21. februar 2013

Tv star

Så er der blevet filmet igen, denne gang til aktikduellen på dr1 se mere her, det sidste halve år, er der blevet filmet til både skattejægerne og antikduellen begge på dr1. De bliver sendt kl. 18 fra marts mdr af. Alle gange er der en af hovedpersonerne som skal ud og finde skatte. Og vejen kommer forbi vores stande på markederne eller vores fjernelager som er fyldt til randen af mærkelige sager´, og de finder jo altid noget de kan bruge til gode penge, uha fik vist solgt noget igår der var lige billigt nok, men hvad, det går til et godt formål. 

Hvis du også vil finde gode loppesager til gode penge. så hold øje med siden her, da vi flere gange om sommeren holder stort loppemarked, hvor der skal rydde op. Så det er billigt. 

4 kommentarer:

  1. Jeg håber da virkelig at jeg kan komme forbi jer i år, glæder mig til at der kommer en dato jeg kan plotte ind i min kalender.
    Eva

    SvarSlet
  2. Skal nok skrive det her på bloggen. der er altid mange sager. skal jo også ligefinde en dag hvor der bliver godt vejr ;-)

    SvarSlet
  3. IIIIhhhh det glæder jeg til at se :)
    Stort Tillykke med , det er altid godt med reklame , vær forberet på i får mange kunder , jeg står i butik i Århus lige ved siden af johnna som har været med i skattejægerne , og jeg siger dig folk kommer fra nær og fjern.
    Kh Mette

    SvarSlet
  4. Hej Mette mmm på markederne har vi altid sindsygt mange kunder,vi køre et koncept der hedder altid nye sager med og billiger end andre og det står gerne i flere lag. Vi har en ide om, folk som går på loppemarked er kreative folk der godt kan spotte det rigtig for dem. Men det bliver spænde at se om det giver noget i forhold til botømningen :-) ha en dejlig dag knus

    SvarSlet

Sider