mandag den 18. marts 2013

Antikmesse i Rødekro

Vi har bare snakket om det en million gange, at vi begge godt gad til antik messe i Rødekro, bare for at kikke, og for at hilse på kollegaer, igår stod vi tidligt op, gjorde os klar, også drog Skodaen mod det jyske en dejligt morgenmad på en af motorvejens spisesteder blev det til, et lille loppemarked i Aabenraa blev besøgt, hold da op nogle priser. Godt de ikke har butik på Sjælland for så havde de slet ikke noget salg. Måske er det de tyske kunder som de sælger til, ved det ikke ? 
Videre til Rødekro, antik messen var lige åbnet da vi kom, og der var masser af mennesker på vej ind. Vi ligger vores jakker hos en af vores søde kollegaer, også skal der kikkes på alle de fine ting, jeg var meget bange for at priserne var helt oppe og ringe men syntes ikke det var så slemt, der var masser af musselmalet porcelæn  sølv og glas. Jeg blev lige sat til at passe vores kollega, de hun skulle ud og ryge, uha en tysker spørg på et par meget fine øreringe, fine nøglerne til glasskabet og ellers på smile sød til den tyske dame, hun købte dem desværre ikke men uha det er svært at sælge når man ikke er så god til tysk. Men heldigvis var røgepausen hurtig og jeg kunne lære ved at se hende sælge.
 Kunderne her var meget søde og syntes ikke det var dyre ting, ikke som på loppemarkeder hvor kunder godt kan finde på at være uforskammet. 
Uha vi har snakket om at, at vi måske skulle prøve at have en stand på sådannet et markedet, alle vores kollegaer har sagt i flere år at vi har varen, så hvorfor ikke prøve. Men nu må vi ses, der er jo mange omkostninger ved at stå på disse antik messer. 



Khæler vase

Antik glas kande med fine glas til

Antik pudderdåse

Dahl Jensen figur

Musselmalet porcelæn fra den kgl.


Jeg har desværre ikke taget nogle billeder, da jeg ikke selv, kan lide at nogle fremme ta billeder af min stand, gør jeg det seleføglig heller ikke. Og kan ikke li at spørge dem vi kender.  
Men disse sager er jo noget af det vi sælger på markeder, og jo de er vel også en antik messe værdi ;-) 

2 kommentarer:

Sider