onsdag den 20. marts 2013

HJÆLP....

Alt det der med bloglovin, uha så sej til pcer er jeg heller ikke. Indtil nu har jeg fået alle de blogs jeg selv følger over på bloglovin, så jeg heldigvis stadig kan følge med hos alle jer.
Men hvordan er det lige, at jeg lige får det ikon ude i min sidebar, for bloglovin så i eller nye også kan følge min blog fremover ? 

Hvorfor er det lige de skal til at lave det om ? det hele er jo godt som det er....

5 kommentarer:

  1. Uha - kender godt fornemmelsen! Kig forbi Belladotte, måske hun kan hjælpe :-)

    SvarSlet
  2. http://www.bloglovin.com/en/widgets

    kik her

    SvarSlet
  3. Uha da jeg havde læst dit råb om hjælp i morges tænkte jeg at jeg også måtte tage mig sammen og efterlyste en hjælpende hånd og den fik jeg fluks lige her: http://natazchas.blogspot.dk/2013/03/flyt-alle-dine-blogs-til-bloglovin.html?showComment=1363793643315#c446265959380673627

    Det er meget meget enkelt og selv jeg fandt ud af det.
    Eva

    SvarSlet
  4. Nu er jeg så blevet så klog at, det handler om at gøre to ting, hvis du først følger linket i Helles indlæg, der kan du hente det lille ikon som faste læsere skal tilmelde sig på og lægge det ind i på din blog, så kan du efterfølgende klikke ind på linket i mit indlæg og flytte alle de blogs du selv følger på en meget enkelt måde.
    Eva (som håber hun har forstået det hele rigtig)

    SvarSlet
  5. Jeg er også vild dårlig til at finde rundt i alt dette her... følger lige med og prøver om jeg også kan finde ud af de 'simple' anvisninger... smil Lone

    SvarSlet

Sider