torsdag den 7. marts 2013

Lidt nyt til skohylden

Og hvis du havde spurt mig for en 1 mdr. siden om jeg skulle have mig et par All Star sko, havde jeg helt klart svaret nej, ikke om jeg ville så mange penge for et par læredes sko. Ville jo bare meget heller have et par Paul Green sko de er jo bare super flotte. Men når man lever på en lille fod som jeg str. 35. er det bare ikke alt der passer så godt. Og mine fødder var ikke glade. 
Men jeg skal jo have et eller andet inde sandalerne ryger på... mine støvler er bare alt for tunge, her til foråret.
Man kunne vel godt bare lidt for sjovt, stikke sine fødder ned i et par All Star sko, den nye model er lidt mere feminin. Ikke den tykke sål fra 80erne men heller ikke den super smalle sål som kom frem sidste år.  
Mine fødder syntes rent faktisk det var ok. Så det bliver de nye forårs sko. 
Kan du også have svært ved at finde de rigtig sko ? 

Men jeg drømmer stadig om disse Paul Green sko. de er da bare for fede.

2 kommentarer:

  1. Jo de er fede...
    Jeg elsker bare at gå i sådanne læredes sko, går i dem hele foråret og også på grå sommerdage (dem er der jo masser af i DK), jeg plejer at købe mine i h&m, fordi de har så mange fine detaljer og kvaliteten er helt fin til mig, for jeg vil jo alligevel gerne købe et par nye igen året efter. Nu skal jeg også snart ud og købe mine forårssko, måske tager jeg ud og shopper lidt i weekenden.

    Mange hilsener fra Heidi
    www.ehv16.dk

    SvarSlet
  2. Jeg synes de er fine til mange andre, men jeg ER bare ikke til flade sko til mig selv, så selvom jeg har købt 3 par flade sko, så bliver de stort set aldrig brugt. Jeg satser på at det er sandal-vejr om en måned og indtil da klarer jeg mig med støvletter eller støvler afhængig af vejret.
    K.h.
    Christina

    SvarSlet

Sider