søndag den 27. oktober 2013

Til kamp mod gigten

Jeg kæmper og kæmper, mod den l.... gigt, som jeg efter mange års ondt i mit knæ, nu endelig har fået ad-vide det er. Gør det , det bedre at jeg nu ved hvad det er ?
 Ja i den grad, den skal ikke styre mig, jeg vil gerne kunne løbe mig en tur, eller gå op af trappen på mit job uden af rive mig op af den med mine arme. Og jeg vil ikke skifte job om få år fordi jeg ikke kan holde til det, for hvad kan jeg så ? Jeg gider ikke forstyre min læge i tide og utidefor at få en ny recept (ved godt man kan et eller andet over nette, men har endnu ikke fundet ud af det) på nogle af alle de piller jeg tager for at holde dagen ud. 
Nogle dage har jeg mest lyst til de bare skære det l.... ben af, for det gør bare så ond.
Men NU bekæmper jeg den, jeg bliver nød til at tro på at jeg kan, få det bedre i mit ben. Jeg ved godt at gigt ikke går væk af sig selv, men jeg vil gøre alt for at minske mine smerter, og at det ikke bliver være. 
Jeg har allerede været igang i 1,5 mdr.
Jeg har fået fortalt at jeg skal tabe mig, jeg er 168 cm høj og vejet 75 kg. Og for mig vil jeg ikke være på slankekur, for mig handler det om at jeg skal starte et nyt liv med gigt og lære at spise efter den, også taber jeg helt automastisk. Ingen 4 benet dyr bliver spist (gris, ko, lam osv.) så masser af kylling og fisk. Jeg kan allerede se på mit tøj jeg har tabt mig, og har været på vægten og nu siger den 68 kg. og jeg vil sige jeg har også spist kage, pizza men jeg spiser kun et stykke nu. 
Og jeg er begyndt at træne, jeg har lovet mig selv at jeg skal ihvertfald afsted endte til Aqua fitness eller i træning centret, hver anden dag. Det er da også sjovt at røre sig og især aqua fitness, er sjov og det skåner jo benet rigtig godt. Og kan helt klart anbefale det til alle. 

Jeg håber du stadig vil følge mig, på loppejagt og kampen mod gigten. 

2 kommentarer:

Sider