tirsdag den 10. december 2013

Et kræmmersliv

Manden og jeg har kørt på loppemarkeder i mange år nu, både på kæmpe store markeder og små hyggelige markeder. Og både som alm. gæst og som kræmmer.
Ja vi er ikke det man siger en rigtig kræmmer, da vi ikke køre hver weekend. Og ude markederne er der blevet færre af, da vi ikke gider regn. 
Men her i weekenden var vi i forum at stå med vores ting, jeg havde Like mormors ting med, manden min havde de antikke sager med. Der var ikke så mange mennesker, men jeg må nu også sige at det er da dumt at ligge et marked i december, når der er alt muligt andet at ta sig til.  
Men som jeg sad i en kold bil søndag morgen, fandt jeg jo ud af hvad hele kræmmerlivet handeler om.... AT VENTE...... Ja ikke kun det, men det er jo det man endelig gør som kræmmer. 
Tænk på vi holder i kø for at få en p-plads, Vente vente... når vi så har fået vores p-plads ja så venter vi igen på at dørne går op, så vi kan få læsset af, ofte er det flere timer, der bliver stelføglig indtaget gode madpakker, snakket med andre kræmmer, læst aviser og sovet.  Også når standen er kommet op at stå, så skal vi vente igen, på den helt rigtig kunde, til lige de sager som man har med idag. Heldigvis har vi et meget bredt varesortiment, så her skal der ikke ventes så længe, og når man har god tid er det jo altid dejlig at få en god snak med kunderne. 

Jeg elsker kræmmerlivet både på godt og ondt. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Sider