torsdag den 13. marts 2014

Gode råd til dig der vil være kræmmer

Nu nærmer kræmmerramkede sæsonen sig, og måske har du rydte lidt ud i skabene, og tænker dine ting er for gode til at smide, at du gerne vil prøve at stå på et kræmmermarkeder, der er en masse små, ude i det daske land, som bare er en dag, så du behøves ikke sætte en hel weekend eller uge af til et marked. 

lidt gode råd til dig der er nybegynder kræmmer.

Husk bord og stole (det er ikke altid med i standlejen, så så hør altid af når du booker standen)
Husk poser til de vare du sælger.
Husk byttepenge.
De kunder der kommer tidelig, er de kunder som er rigtig loppehajer, de ved hvad de går efter. og tingende skal gå hurtig.
Husk du har din egen lille butik, så yd kundeservice. eks. kan man godt sige tak for handlen eller ha en go dag. 
Lad nu være med at ta en bog med, som du lige tænker på at få læst. Du er der for at få solgt dine ting. Så virk imødekommende overfor dine kunder.
Få en hyggelig snak evt. med naboen eller overforboen, dejlig at kunne hjælpe hvis der er en der lige skulle rande på wc el andet. Og det går jo også den anden vej.
Husk en dejlig madpakken og andet mundgodt. Men lad nu rødvin og øl blive hjemme. (igen du der for at sælge, og ikke at feste)   
Lad være med at blive slået ud af dumme kunder, som siger du er for dyr, eller andre grimme ting om dine vare. (det er dine ting det er dig der bestemmer)


Rigtig godt loppesalg 


4 kommentarer:

  1. Super gode råd Louise, glæder mig allerede til vi skal i forum:-) Mette og jeg har fået stand ved siden af hinanden. Knus og hils.

    SvarSlet
  2. Hej Prikker i luften mange tak for din besked. ej hvor dejlig at i kunne få stand ved siden af hinanden. det bliver da super hyggeligt. knus og hils

    SvarSlet
  3. Hej Sine det var da så lidt :-)

    SvarSlet

Sider