lørdag den 30. juli 2011

Madudbringer med hang til sko.

Igår aftes var vi på loppemarked i Karrebæksminde, det er endelig ikke for at købe noget, næ det var for at bringe mad ud, da vi selv ofte står på markeder, og det ikke er andet end markedspølser og burger man kan få, og det er ikke særligt sund i længenden. så  havde jeg ringet til 2 af vores venner som står der,som kræmmer,  at jeg ville komme med mad, til dem. Så den stod på kyllinge frikadeller, salat og kold kartoffelsalat. De blev godt nok glad for maden og hyggeligt var det også.

Meeen jeg fik da købt disse Angulus sko, har en svaghed for sko, hmm jeg ved faktisk ikke og jeg får dem i brug, men for 100 kr. går man ikke forbi et par nye Angulus sko.

Jeg har faktisk en aftalen med manden om jeg ikke må købe flere sko, med mindre jeg sælger et par andre. Jeg kan desværre ikke overholde vores aftale, kan bare ikke skælde mig af med mine sko.

Ha en rigtig god lørdag.


2 kommentarer:

  1. Fine sko du har købt, nej det kan være svært at overholde sådanne aftaler;-)
    Sjovt vi var også i Karrebæksminde på kræmmermarked igår, vi fandt en dejlig keramikskål:-) knus.

    SvarSlet
  2. Puha lige sko aftalen går ikke så godt herhjemme, meen sådannet er det. det er lidt øv at markede er blivet lidt trist ang kræmmer der er ikke så meget at komme efter mere. det er ikke som i "gamle" dag da der var gang i den derned. ha en dejlig søndag.
    knus

    SvarSlet

Sider