onsdag den 1. august 2012

Hundetilbehør shopping

En hund i huset betyder shopping til hunden, hundemad, hundeskål, hundeguffer, hundeseng, hundeseler, og hunde alt muligt. Har jo fundet ud af, at der kan fås alt muligt som jeg ikke havde en ide om der fandes.... øøhh dykkerbriller til hunde, det har min Cocio altså ikke behov for.
Men men inde vi fik lille Cocio gik vi i den lokale dyrebix, og fortalte om vores lille hund vi skulle ud og hente, der blev vi rådet til at købe en sele, (den var lidt mindre end den jeg havde til min kanin) og et læderhalsbånd. Nu har vi haft han lidt over en månede, og læderhalsbåndet er røget for længst, til fordel et i nylon som ikke er så tungt, og igår købte jeg en ny sele, da jeg ikke var tilfreds med den gamle.
Den nye sele prøv at se hvor fint den side. (altså ikke Cocio, det er ikke nemt at være model)

Den gamle er tynd i remmene og må da stramme, hvis man går tur og river.

Jeg syntes det er vild dårligt rådgivning i vores lokale dyrebix. Der stod vi, og troede det var det bedste vi havde købt til vores lille hund men nej.


5 kommentarer:

  1. Tak for kommentarer på min blog...Godt du har fået købt en ny sele til din søde lille hund...det må da have været lidt træls for den a gå med en sele med tynde remme...Kiggede lige lidt rundt og så indlægget med æbletræet...kunne ikke lade være med at smile lidt men det er da godt nok ærgeligt...manden din må vist have pungen op og købe et nyt træ til dig! God donsdag til dig!

    SvarSlet
  2. Hej KirstenK han har lovet mig et nyt træ, og jeg håber at når byggeriet er færdig så skal haven ha en ordenlig omgang. og der skal shoppes hos gartneriet...

    SvarSlet
  3. Hvor er den dog bare sød. Hvem der havde plads til et husdyr...

    SvarSlet
  4. Der er desværre rigtig mange dyrebutikker der kun tænker på at tjene penge istedet for at tænke på dyrene. Men det er godt at du tænker på Cocios bedste. :-)

    SvarSlet
  5. Hej Prinsesse Suh Mnage tak, Jeg har boet i lejlighed i mange år og har heller ikke haft plads til dyr selv om jeg bare elsker dyr.

    Hej Charlotte Det er bare utoligt for den nye sele er meget dyre end den gamle, jeg syntes bestem det er total dårligt rådgivning.

    Ha en dejlig dag

    SvarSlet

Sider