lørdag den 9. november 2013

Ups jeg faldt vist i....

Mega travlt på jobbet, og manden var ikke hjemme, og mega sulten. Og jeg er nu ret sikker på at bilen selv kørte til Mac. D ok  jeg bestilte selv, og et kort øjeblik var syntes jeg det var en super ide. Allerede på vejen hjem havde jeg dårligt samvittighed, og overbeviste mig selv det er ok, det er ikke sket de sidste 3 mdr. og jeg har fået trænet en del i denne uge. Jeg spiser det, hmm og det var faktisk ikke så godt som jeg havde drøm om. Og da jeg så er færdig med at spise, ja så får jeg kikket bagpå. hvor FARLIGT det endeligt er. Puha der skal løbes 9 km på løbe bånde i fitness centret, før de kalorier er væk. Jeg gør det aldrig mere, og forresten har jeg mega ondt i min mave nu. 
Men ok det er sug da smart man kan se hvad en burger indeholder. 





5 kommentarer:

  1. Hæhæ den skumle McD-fælde ;0)

    SvarSlet
  2. Øv...
    Ok at skeje ud, men hvorfor i alverden vælger du McD (hos os "Mågen")?? Det har seriøst ikke noget med mad at gøre... og prisen er for høj. Altså den pris du nu skal betale på løbebåndet.
    På'en igen ;-D
    - Pia

    SvarSlet
  3. Karen den er bare så farlig...

    Pia ja hvorfor mcD, den ligger jo lige der på vej hjem fra jobbet og man skal jo ikke engang hoppe ud af bilen.... ej det var virkeligt for dum.

    SvarSlet
  4. MacD skal 'nydes' på stedet og så skal man ikke vende den kulørte seddel på bakken.
    Og så huske at smide den dårlige samvittighed ud med burgeræsken ;0)

    SvarSlet
  5. Kari jeg kan jo kun give dig ret... men jeg skal ikke have det igen.....

    SvarSlet

Sider