Uha jeg er en af dem som efterhånde, syntes at fransbrød er blive dyrt. og vi spiser ikke så meget af det, men en gang imellem, er det lækker med en ostemad, rejemad. Og for det meste bager jeg det selv. jeg går ikke efter nogle bestemt opskrift.
Men sidst jeg bagte, hmm det blev vist meget firkante, ret sjovt form. Men det smagte helt vildt god havde kommet lidt revet gulerrød.
Firkantet eller ej, det ser skisme lækkert ud det brød. God idé med revet gulerod i :0)
SvarSletDer er bare ikke noget bedre end et hjemmebagt franskbrød.
SvarSletHej Helle det er vel også en af fordelene ved hjemmebagt brød at de ikke ligner bagerens. smil
SvarSletHej Sysler fra hverdagen nej og det smagte også rigtig dejlig, men nu er det væk og jeg må nok igang igen, kan se at manden min havde smag for det.
ha en dejlig klem
Det er altid lækkert med hjemmebagt brød, skidt med formen:-)det lyder lækkert og sundt med revet gulerod i, det må gøre det dejlig blødt.knus:-)
SvarSletVi bager også næsten alt vores brød selv her i huset - Det er så lækkert, og vi følger heller ikke slavisk en opskrift og ender derfor også med forskellige resultater hver gang:-) Man ærgrer sig en lille smule, de gange hvor det er ekstra godt, for at finde tilbage til den samme opskrift igen er jo nærmest umulig:-)
SvarSletHej Prikker i luften ja det er heller ikke sidste gang der kommer gulderød i.
SvarSletHej Dorthe ja det med opskriften, man burde jo skrive op, så når man får et godt brød man så kan lave det igen.
Ha en dejlig dag.